HAARLEM

105

Radio Haarlem 105
105.1 Ether
89.0/103.3 Kabel

TENNISCOMPETITIES
Elke ZONDAG tussen 14.00 en 17.00 uur (en 2e Paasdag)

Haarlem
.TennisCompetities
.com

OP DE RADIO

Elke zondag (en tweede Paasdag) besteedt Radio Haarlem tussen 14.00 en 17.00 uur aandacht aan tennis. 
De captains en coaches van Merlenhove, Brederode, Nieuw Vennep, Hillegom, Zandvoort, In den Boogaerd, Haarlemsche LTC en Heemstede komen live in de uitzending met impressies en uitslagen.

We proberen elke week een vereniging speciale aandacht te geven. Deze bezoeken staan vast:

  • zondag 13 april: Merlenhove met Tom Bulters en Patrick Wever
  • zondag 27 april: Brederode
  • zondag 18 mei: Nieuw Vennep
  • zondag 25 mei: Hillegom
  • zondag 1/8 juni: Zandvoort (eredivisie)

Neem kontakt met ons op als ook uw vereniging op de radio wil.

WIE LUISTEREN MEE?

Zo'n 25.000 luisteraars volgen de sportuitzending in de regio van IJmuiden tot Bennebroek en van Aerdenhout tot Schiphol. Dit is exclusief de luisteraars via de kabel.

TENNIS ACTUEEL

Het aanstaande weekend gaat de grootste teamcompetitie van Nederland van start.
Landelijk beginnen zo'n 7.000 teams met gezamenlijk zo'n 35.000 tennissers binnen de lijnen. Bij de regionale competities in de 19 districten van de tennisbond KNLTB komen nog eens 26.000 ploegen met in totaal zo'n 135.000 spelers en speelsters in actie. 
Voor de ruim 1.800 verenigingen in Nederland vormt de periode van half april tot en met begin juni het hoogtepunt van het tennisseizoen.

In het tennisdistrict Haarlem gaan Radio Haarlem 105 en PlanMySport in goede samenwerking de verrichtingen van de regionale toppers, talenten en liefhebbers dit seizoen op de voet volgen.

OP DE WEBSITE

UITSLAGEN en STANDEN

Met diverse verenigingen hebben we afgesproken om direct na de wedstrijd de uitslag aan ons door te geven, zodat die direct de site op kan. Wij leggen niet de uitslagen van de individuele wedstrijden vast en kunnen daardoor geen standen berekenen. Dat is ook niet echt nodig, want alles wordt prima door de bond bijgehouden - één klik op het KNLTB-logo is voldoende om de pagina van de klasse op te roepen. Hoe eerder de competitieleiders de uitslagen online doorgeven aan de bond, des te eerder is de stand bekend!

OPSTELLINGEN

Op de website kan met één klik op de camerade opstelling van een team worden opgeroepen met foto's, namen, speelsterktes en bondsnummers. 
Klik bijvoorbeeld voor het eerste mannenteam van de Haarlemsche LTC hier:
De tennissers kunnen zelf hun foto in het systeem zetten - op de site staat hoe dat moet.

ROUTE BESCHRIJVING

Wilt u een wedstrijd bezoeken, klik dan op de raceauto voor het adres en de route. 
Klik bijvoorbeeld voor Merlenhove hier: .

OVER RADIO HAARLEM

Haarlem 105 is de stadsomroep van Haarlem, met zowel radio- als televisieuitzendingen, en een internetsite. Met een team van vrijwilligers maken we onze dagelijkse nieuwsuitzendingen, uitgaansberichten, sportuitzendingen, zorgen we voor gezellige muziek op de radio, en nog veel meer.

Haarlem 105 is de naam waaronder we naar buiten treden, maar qua structuur bestaat Haarlem 105 eigenlijk uit twee organisaties: De Stichting Lokale Omroep Haarlem en Omroepbedrijf Capitol BV.

De Stichting Lokale Omroep Haarlem is de zendgemachtigde van Haarlem 105, zowel voor radio als voor tv. Het maken van programma's (het vullen van de zendtijd) besteedt de Stichting echter uit aan Omroepbedrijf Capitol BV, dat door de bedrijfsmatige structuur efficiënter te werk kan gaan dan de stichting.

Meer weten? Kijk op www.Haarlem105.nl.

PROGRAMMA

ZONDAG 13 APRIL

GEMENGD

Merlenhove - ETC
Zandvoort 2 - Zee en Duin
Brederode - Heerhugowaard 3
Popeye Goldstar 3 - Hillegom
Nieuw Vennep - Tie Breakers

Complete programma: klik HIER.

MANNEN

Tilburg - Haarlem
Brederode - Roomburg
Prinsejagt - Heemstede
Hillegom - De Gouw

Complete programma: klik HIER

 

OVER PLANMYSPORT

De website maakt onderdeel uit van PlanMySport. Dat is een alles-in-één produkt voor commerciële sportcentra en (grote) verenigingen voor het communiceren over en administreren / organiseren van competities, toernooien, baanverhuur, les/training en evenementen. 
Doel van PlanMySport is het minimaliseren van administratieve werkzaamheden in de sportwereld.

Tip voor de competitieleiders!
Naast het initiatief voor het informatieportaal doen we dit seizoen bij twee verenigingen proeven om voor de clubleden de competities zo leuk en handig mogelijk in beeld te brengen. Kijk op
www.tc-DeNieuweBrug.nl en www.tvNieuwVennep.PlanMySport.com (met maar liefst 52 teams). Eerste conclusie is dat de competitieleiders niet meer zelf de programma's hoeven uit te zoeken - dat scheelt een hoop tijd!

Meer weten? Kijk op www.PlanMySport.com.

Edgar van Gennip (023 - 5514105 / e-mail) 

<< KONTAKT >>

Jan Willem Vermeer (023 - 5336001 / e-mail)