HAARLEM

105

Radio Haarlem 105
105.1 Ether
89.0/103.3 Kabel

TENNISCOMPETITIES
Elke ZONDAG tussen 14.00 en 17.00 uur

Haarlem
.TennisCompetities
.com

25.000 LUISTERAARS

Elke zondag besteedt Radio Haarlem tussen 14.00 en 17.00 uur aandacht aan tennis. De captains en coaches van Merlenhove, Brederode, Nieuw Vennep, Zandvoort, In den Boogaerd, Haarlemsche LTC, Heemstede en Hillegom komen live in de uitzending met impressies, tussenstanden en uitslagen.

De eerste reacties zijn zeer positief en geven ons extra steun in de rug om enthousiast verder te gaan.

VOOR DE FANS: STAND PER SMS DOORGEVEN

Soms lukt het niet de captains aan de telefoon te krijgen, doordat de uitzending deels samenvalt met de dubbelpartijen. Om toch de fans op de hoogte te kunnen houden een vraag aan de teams: willen jullie de tussenstand (liefst eerst na de enkelspelen, daarna na de dubbels en tenslotte na afloop van de wedstrijd) sms-en naar 06-55330252? Vermeld uiteraard de teams en eventuele bijzonderheden (bijvoorbeeld een opvallende uitslag of een tiebreak van 20-18).

TENNIS ACTUEEL

We zijn bijna halverwege met de grootste teamcompetitie van Nederland.
Landelijk strijden 7.000 teams met gezamenlijk 35.000 tennissers om het kampioenschappen in hun poule. Bij de regionale competities in de 19 districten van de tennisbond KNLTB doen nog eens 26.000 ploegen met in totaal 135.000 spelers en speelsters mee. 
Voor de ruim 1.800 verenigingen in Nederland vormt de periode van half april tot en met begin juni het hoogtepunt van het tennisseizoen.

In het tennisdistrict Haarlem volgen Radio Haarlem 105 en PlanMySport in goede samenwerking de verrichtingen van de regionale toppers, talenten en liefhebbers dit seizoen op de voet.

'S AVONDS AL DE STAND

Op de speeldagen verzamelen we alle uitslagen van de poules waarin regionale topteams uitkomen. 's Middags, tijdens de radio-uitzending, verschijnen al de eerste tussenstanden op de site en tegen 21.00 uur zijn alle uitslagen en standen compleet. Deze optimale service naar de verenigingen en teams kan niemand overtreffen!

VERSLAGEN

We schrijven zelf verslagen over de teams tot en met de derde klasse (gemengd) en eerste klasse (mannen). Elk team mag ook een eigen verslag inzenden - stuur het per e-mail naar ons toe. Het maakt niet uit aan welke competitie het team meedoet.

IN DE CLUBBLADEN

Steeds meer tennissers weten Radio Haarlem en www.Haarlem.TennisCompetities.com te vinden. Maar, er zijn er nog teveel die nog niet van het gemak en het plezier kunnen profiteren.

Daarom een verzoek aan de redakties van alle clubbladen: zouden jullie in het clubblad de website en de uitzendingen op zondagmiddag bij Radio Haarlem willen vermelden?

Verder zouden wij het erg op prijs stellen als iedereen die deze tenniskrant ontvangt, hem aan minstens drie tennisvrienden (tennisvriendinnen) doorstuurt.

PROGRAMMA

ZONDAG 11 MEI

GEMENGD

Juliana - Merlenhove
Bakkum - Zandvoort 2
KJLTC - Brederode
Hillegom - Gravenzande
RuÔne van Brederode - Festina 3
Iduna / Bilthoven 3 - Nieuw Vennep

Complete programma: klik HIER.

MANNEN

Haarlem - Halfweg (Spijkenisse) 2
Heemstede - Halfweg (Spijkenisse) 3
Amstelpark 2 - Hillegom

Complete programma: klik HIER

TOERNOOIEN

Op de website staan alle toernooien, handig gerangschikt in "open categorieŽn", "35-plus en veteranen" en "jeugd". Voor sommige toernooien is het mogelijk om direct online op de site in te schrijven. Deze organisatoren profiteren meteen van onze service om elke inschrijving te controleren op bondsnummer, speelsterkte en leeftijd.

Voor verenigingen die PlanMySport niet gebruiken, willen we graag rechtstreekse koppelingen aanmaken naar het inschrijfformulier op hun eigen website. Uiteraard moet de organisator dan wel de URL naar ons e-mailen.

Een aantal toernooien zullen wij gaan verslaan. In de volgende tenniskrant vertellen we hier meer over.

Edgar van Gennip (023 - 5514105 / e-mail)
Meer weten? Kijk op
www.Haarlem105.nl.

<< KONTAKT >>

Jan Willem Vermeer (023 - 5336001 / e-mail)
Meer weten? Kijk op
www.PlanMySport.com.