HAARLEM

105

Radio Haarlem 105
105.1 Ether
89.0/103.3 Kabel

TENNISCOMPETITIES
Elke ZONDAG tussen 14.00 en 17.00 uur

Haarlem
.TennisCompetities
.com

ZONDAG LIVE UIT ZANDVOORT

Aanstaande zondag zit onze reporter op tennispark De Glee in Zandvoort. Veel aandacht zal uitgaan naar het eerste team dat voor de eredivisie thuis speelt tegen Nashuatec/Topspinners. Maar, we willen natuurlijk ook graag het kampioenschap van het tweede en derde team live meemaken en de 25.000 luisteraars laten meegenieten....

Onze bedoeling is om ALLE andere "kampioenschapsteams" (zie het rijtje hiernaast) vanuit de studio in Haarlem te volgen. Maar, dat lukt niet zonder hulp, want het is ondoenlijk om iedereen achterna te bellen. Daarom een dringend verzoek aan al deze teams: stuur na elke wedstrijd (!) de tussenstand per SMS naar 06-55330252. Alles wat je meldt, geven we door aan de luisteraars, dus noem de namen van de teams, bijzondere uitslagen, spectaculaire situaties, en zo voort.

VANAF 8 JUNI WEEKSPECIALS

Aanstaande zondag 1 juni is voorlopig de laatste reguliere uitzending op zondagmiddag. Dat betekent niet dat we gaan stilzitten. Integendeel, er zijn veel grote evenementen die we gaan volgen en die duren allemaal ÚÚn of twee weken. EÚn uitzending per week is dan te weinig en de bedoeling is om elke ochtend en avond aandacht te gaan besteden.

CHAMPAGNE 

De competities naderen hun climax. 

Zandvoort 2 en 3, Hillegom, Brederode 2, Heemstede, Hoofddorp 1 en 2, Nieuw Vennep 2, In den Boogaerd, Pim Mulier, WOC, Bennebroek en Toolenburg nemen zondag champagne mee naar de tennisbaan want zij maken allemaal kans op het kampioenschap.

OF TRANEN

Nieuw Vennep, Ru´ne van Brederode 2, Hofgeest en Vijfhuizen stoppen zakdoeken in de tas, voor het geval dat....

Kijk op de website voor een complete voorbeschouwing.

NATIONALE TOP IN DE EREDIVISIE

Aanstaande zaterdag gaat de eredivisie van start. Aan dit neusje van de zalm op tennisgebied doet ook een team uit onze regio mee: Zandvoort. Mireille Bink, Andrea van der Hurk, Sander Hommel, Michel Koning en Sander Koning gaan onder de bezielende leiding van de coaches Hans Schmidt en Dick Suyk de eer van onze regio verdedigen tegen bekende namen als Martin Verkerk, Paul Haarhuis, Jan Siemerink, John van Lottum, Dennis van Scheppingen, Edwin Kempes, Kristie Boogert, Miriam Oremans, Amanda Hopmans, Hanneke Ketelaars, StÚphanie Gomperts en Eva Bes Ostariz.

Wil je een keertje gaan kijken? Op de website www.EreDivisieTennis.nl staan de programma's, opstellingen, route-beschrijvingen, uitslagen, standen, voorbeschouwingen, verslagen en natuurlijk een hele hoop andere wetenswaardigheden.

IN DE CLUBBLADEN

Steeds meer tennissers weten Radio Haarlem 105 en www.Haarlem.TennisCompetities.com te vinden. Maar, er zijn er nog teveel die nog niet van het gemak en het plezier kunnen profiteren.

Daarom een verzoek aan de redakties van alle clubbladen: zouden jullie in het clubblad de website en de uitzendingen van Radio Haarlem willen vermelden?

Verder zouden wij het erg op prijs stellen als iedereen die deze tenniskrant ontvangt, hem aan minstens drie tennisvrienden (tennisvriendinnen) doorstuurt.

PROGRAMMA

ZONDAG 1 JUNI

GEMENGD

Daisy - Merlenhove
Zandvoort 2 - Forescate
Brederode - Alkmaar
Hillegom - Iduna/Bilthoven
Ru´ne van Brederode - Zandvoort 3
Nieuw Vennep - NWTL/DD
Hillegom 2 - Ru´ne van Brederode 2
Joy Jaagpad - Brederode 2
Heemstede - Westerhout
Hoofddorp - Nieuwerkerk
Oranje TC - Nieuw Vennep 2
Kattenlaan - In den Boogaerd
Hofgeest - Marquette
Algemene - Pim Mulier
WOC - Dash-Chandelle
Bennebroek - Oud Wassenaar
Merlenhove 4 - Hoofddorp 2
Commandeurs - Toolenburg
In den Boogaerd 3 - Vijfhuizen

Complete programma: klik HIER.

MANNEN

Haarlem - Veenhorst
Pettelaer - Brederode
Heemstede - Aemstelspelers

Complete programma: klik HIER

TOERNOOIEN

Op www.Haarlem.TennisCompetities.com staan alle regionale toernooien, handig gerangschikt in "open categorieŰn", "35-plus en veteranen" en "jeugd". Voor de meeste toernooien zijn directe koppelingen gemaakt naar het inschrijfformulier. Zoeken naar ingewikkelde adressen is dus niet meer nodig!
Schrijf zoveel mogelijk online in. Het scheelt u een postzegel en tegelijk helpt u de organisator, want die kan uw inschrijving sneller en makkelijker verwerken.
Ontbreekt een koppeling naar een toernooi, verzoek dan de organisator een e-mail naar ons te sturen met de URL.

Wij zullen een aantal toernooien op site gaan volgen. Hillegom, Nieuw Vennep, Merlenhove, Ru´ne van Brederode, Zandvoort en Brederode staan al nagenoeg vast. Mist u uw toernooi? Neem dan kontakt met ons op. U kunt natuurlijk altijd zelf kopij aanleveren en voorzover wij tijd hebben, zullen we helpen.

Ook Haarlem 105 besteedt aandacht aan toernooien. Pim Mulier neemt de aftrap in de week van 16 t/m 22 juni. Wilt u ook uw toernooi op radio en TV, neem dan kontakt op met Edgar van Gennip.

Edgar van Gennip (023 - 5514105 / e-mail)
Meer weten? Kijk op
www.Haarlem105.nl.

<< KONTAKT >>

Jan Willem Vermeer (023 - 5336001 / e-mail)
Meer weten? Kijk op
www.PlanMySport.com.