NIEUWSBRIEF

6 mei 2004

Beste tennisliefhebber,

ben je op zoek naar een onafhankelijke, complete informatiebron over tennis, surf dan naar www.TennisPortaal.nl

Je vindt daar alles over:

  • competities
  • toernooien
  • verenigingen
  • scholen
  • hallen

Het portaal bestaat uit drie delen:

Het portaal is gesplitst in deze regio's met als doel de onderlinge communicatie én samenwerking te optimaliseren. Wil je iets vertellen over een competitieteam? Viert jouw vereniging een lustrum of gebeurt er iets bijzonders? Wil je een toernooi promoten? Stuur ons kopij en we zetten het op de site. Op deze manier bereik je snel én gratis tienduizenden tennissers.

Wij staan open voor suggesties en ideeën: ons adres is info@tennisportaal.nl.

 

WEBMASTERS/REDACTEUREN

OPROEP: Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om op de website en in het clubblad van de vereniging het portaal te vermelden? Het is immers óók voor jullie clubleden bedoeld!

COMPETITIES

De competities van de KNLTB, met dit jaar een recordaantal van  170.000 deelnemers, zijn alweer halverwege. In sommige klassen is het inmiddels duidelijk wie gaan strijden om het kampioenschap en wie gaan vechten tegen degradatie, maar in de meeste klassen kan het nog alle kanten uitgaan.

Programma's, uitslagen, standen en opstellingen

Wil je weten hoe de teams van jouw vereniging staan? Bekijk dan het unieke competitiedashboard. Ben je meer geďnteresseerd in een overzicht van de topteams van alle verenigingen? Kies dan voor het toppersoverzicht

Check het portaal: HAARLEM - AMSTERDAM

 

TOERNOOIEN

Bijna alle toernooien staan op internet. Het probleem is echter vaak "waar?". Niemand weet de webadressen van alle verenigingen en menigeen is uren aan het zoeken.

Dat probleem is nu verleden tijd. Op het TennisPortaal staan directe koppelingen naar inschrijfformulieren en speelschema's. Bovendien zijn de toernooien gesorteerd op "open", "35-plus", "veteranen" en "jeugd". Nergens kan je sneller en makkelijker je weg vinden!

Alhoewel.... Het kan nóg eenvoudiger. Een paar toernooien gebruiken PlanMySport. Je herkent ze aan het symbool . Log met jouw persoonlijke toegangscode in op het portaal en klik daarna op het inschrijfformulier: privégegevens zijn vanzelf ingevuld én je kan  alleen kiezen voor rubrieken die passen bij jouw nivo, leeftijd en geslacht. LIVE betekent ook dat je tijdens het toernooi op het portaal kunt zien welke wedstrijden bezig zijn, met banen, uitslagen en soms zelfs tussenstanden en camerabeelden. 

Check het portaal: HAARLEM - AMSTERDAM

Het TennisPortaal is een initiatief van PlanMySport. Deze nieuwsbrief is gestuurd naar de leden, cursisten, huurders, competitie- en toernooideelnemers en relaties van Tenniscentrum en Tennisclub De Nieuwe Brug, Tennisschool The Alley Cat, ATC Kadoelen en Tennisschool Buitenveldert én naar competitieleiders, webmasters en redacteuren van tennisverenigingen in de regio's Haarlem en Amsterdam. Aangezien dit onafhankelijke portaal voor alle liefhebbers van tennis bedoeld is, zouden wij het erg op prijs stellen als je deze e-mail doorstuurt naar jouw tennisvrienden en -vriendinnen.